Serdecznie zapraszamy na bezpłatne webinarium poświęcone systemom jakości QMP i QAFP, które odbędzie się 18 marca 2025 r. na platformie Microsoft Teams.
Podczas spotkania zostaną omówione:
✔️ Proces certyfikacji w systemach QMP i QAFP.
✔️ Wymagania dla producentów.
✔️ Kluczowe regulacje prawne.
Webinarium poprowadzą doświadczeni eksperci:
✅ Dr inż. Marek Balcerak – specjalista w zakresie Ekonomiki i Organizacji Produkcji Zwierzęcej.
✅ Jolanta Ciechomska – Kierownik Systemu QAFP, ekspert branży mięsnej.
AGENDA WEBINARIUM:
10:00 – rozpoczęcie webinarium
10:05 – zajęcia webinaryjne – System QMP
11:15 – zajęcia webinaryjne – System QAFP
12:15– Jak wygląda proces certyfikacji?
12:45 – sesja pytań i odpowiedzi, podsumowanie i zakończenie webinarium
To doskonała okazja, aby zdobyć cenną wiedzę, rozwiać wątpliwości i lepiej poznać procesy certyfikacyjne.
? Data: 18 marca 2025 r.
?Zapisy: https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=19586&place_id=0
Informujemy, że 21 marca 2024 (czwartek) odbędzie się bezpłatne Webinarium dotyczące certyfikacji systemu Integrowanej Produkcji Roślin, którego celem jest przestawienie wymagań systemu dla osób zainteresowanych podjęciem współpracy z jednostką jako inspektor ds. kontroli z uwzględnieniem wymagań systemu Integrowanej Produkcji Roślin dla producentów.
Webinarium odbędzie w formie on-line w godzinach 10:00-11:00.
Dodatkowo o godzinie 11:00 serdecznie zapraszamy do pozostania i do zapoznania sie z wymaganiami Systemu QAFP. Podczas szkolenia zostaną przedstawione zasady przystąpienia do Systemu QAFP, głowne wymagania a także korzyści z uzyskania takiego Certyfikatu!
Ważne informacje:
Chęć udziału należy zgłosić przesyłając formularz zgłoszeniowy na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. do dnia 19 marca 2024 r.
Zastrzegamy prawo odwołania webinarium w przypadku niezgłoszenia się minimalnej liczby uczestników. Liczba miejsc ograniczona.
Link do szkolenia zostanie przesłany dla zakwalifikowanych osób w dniu szkolenia.