Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

Webinarium Produkcja żywności ekologicznej fakty i mity

14 kwiecień 2020

 

Szanowni Państwo,


Zapraszamy na Bezpłatne webinarium – Zapisz się>

 

Produkcja żywności ekologicznej – fakty i mity

Termin: 28.04.2020 godzina: 10.00 – 11.30

Prelegent: dr inż. Justyna Wasilewko, Karol Andruk

Program: 

  • Ramy prawne produkcji żywności ekologicznej w Polsce (przepisy, definicje, organy odpowiedzialne).
  • Kontrola producentów żywności ekologicznej (zasady, przebieg).
  • Zasady produkcji żywności ekologicznej: surowce i produkty.
  • Zasady produkcji żywności ekologicznej: warunki produkcji.
  • Możliwość zastosowania wybranych dodatków do żywności oraz substancji pomocniczych.
  • Zasady produkcji żywności ekologicznej: sposób magazynowania oraz transportu.
  • Znakowanie żywności ekologicznej.
  • Obrót i import produktów ekologicznych.

Liczba miejsc ograniczona  – Zapisz się>>

Wystarczy dostęp do Internetu i komputer wyposażony w mikrofon i głośniki. Uczestnicy online mogą zadawać pytania, rozmawiać z trenerem i miedzy sobą. Dyskusja mile widziana.