Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

„Zasady produkcji żywności ekologicznej”

07 październik 2019

 

Szanowni Państwo,

z przyjemnością chcielibyśmy zaprosić Państwa na szkolenie pt „Zasady produkcji żywności ekologicznej”.

Termin szkolenia:

5 grudnia 2019 r.

Szkolenie dedykowane jest dla przetwórców/producentów, importerów, eksporterów, wprowadzających do obrotu, producentów pasz, a także dla osób które chcą dopiero zacząć działalność ww. zakresach. Mamy nadzieję, że zechcą Państwo skorzystać z naszego doświadczenia.

Celem szkolenia jest zdobycie, uporządkowanie oraz ugruntowanie wiedzy z zakresu produkcji, przetwarzania, pakowania, etykietowania, transportu, importu oraz przechowywania produktów ekologicznych.

Nasi Trenerzy to:

  • najwyższej klasy specjaliści z doświadczeniem z wielu branż i przedsiębiorstw;
  • dostarczają wiedzę, inspirację, a co najważniejsze – wskazują jak osiągnąć zakładane rezultaty;
  • nieustannie dążą do poszerzania swojej wiedzy i kompetencji.

 

Miejsce szkolenia: Warszawa, ul. Modlińska 6 lok. 207.

Koszt szkolenia: 400 PLN netto (faktura VAT). Cena obejmuje - materiały szkoleniowe, przekąski, kawę, herbatę.

Wymagana minimalna liczba uczestników do przeprowadzenia szkolenia: 5.

Czas trwania szkolenia: 10.00 - 15.30 lub do wyczerpania pytań.

Pobierz formularz zgłoszeniowy

Pobierz program szkolenia